BOOM Twinhead masážní hlavice 2v1

Cena:1 619,00 Kč
Dostupnost:Skladem

  • Barva : růžová
  • Baterie : magnetická USB nabíječka je součástí balení
  • Baterie : nabíjecí
  • Délka : 24
  • Materiál : silikon
  • Průměr maximální (cm) : 4,2
  • Výdrž : až 2

Podrobný popis produktu BOOM Twinhead masážní hlavice 2v1

Dobíjecí masážní hlavice  lehce prohnutého tvaru. Je vhodná nejen na erotické masáže, ale i pro relaxační masáž celého těla.

Hlavice je oboustranná, to znamená, že oba její konce vibrují.  Vibrace obou částí jsou  dostatečně  silné a vy si tak k masáži můžete vybrat  buď  její  konec s masážní hlavou a ohebným krkem, tak i druhý konec s užší špičkou. Ten lze navíc použít i jako klasický vibrátor.

Hlavice je vyrobena ze silikonu vysoké kvality. Má dva silné motory a každý z nich se ovládá samostatným tlačítkem.  I přes sílu obou motorů je chod hlavice velmi tichý.  Každý z motorů může pracovat pouze samostatně. Nelze tedy spustit oba motory najednou.

Baterie výrobku, která se dobíjí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu, vydrží na jedno nabití až 2 hodiny v chodu. Vyberte si z 7 vibračních módů a 3 rychlostí. Celá hlavice se ovládá třemi tlačítky.

Značka BOOM přináší exkluzivní produkty, které vynikají krásný balením, cenou, lákavými tvary a barvami, vysokou funkčností a k tomu naprosto jedinečnou cenu.

Recenzi na tento výrobek si můžete přečíst zde.

Informace pro zákazníky: tester tohoto výrobku si můžete prohlédnout v naší pražské prodejně!

 

Ověření zdravotní nezávadnosti výrobku Státním zdravotním ústavem

Na žádost výrobce byl výrobek testován Státním  zdravotním ústavem a byl na něho zpracován odborný posudek ke zdravotní nezávadnosti.
Předmětem posouzení bylo stanovení možných nežádoucích biologických účinků materiálu při styku s pokožkou.  Na základě předložené dokumentace, chemického vyšetření a stanovení cytotoxicity byl stanoven závěr, že výrobek je bezpečný pro lidské zdraví při styku s kůží a není toxický pro buňky tkáňové kultury.

Odborný posudek ke zdravotní nezávadnosti výrobku vydal Státní zdravotní ústav pod číslem protokolu CTZB 187-1324/18-139.
 


INTIMO