Stay Hard Sprej na oddálení ejakulace - 50 ml

Cena:219,00 Kč
Dostupnost:Skladem

  • Obsah : 50

Podrobný popis produktu Stay Hard Sprej na oddálení ejakulace - 50 ml

Předčasná ejakulace může mít špatný vliv na psychiku muže i ženy. Nezřídka se stává, že má dokonce negativní vliv na celkový vztah.  Tento skvělý sprej má pro vás řešení! Jeho speciální složení snižuje citlivost v erotogenních zónách muže a pohlavní styk se tak stává uspokojivější a trvalejší. Nabízí vám jednoduché řešení vašeho problému, o kterém vaše partnerka, pokud nebudete chtít, nemusí ani vědět! Aplikace toho účinného přípravku je velmi snadná a rychlá.

Sprej omezí citlivost penisu a vy si tak společně s partnerkou budete mít možnost vychutnat dlouhé a nezapomenutelné milování.

Návod k použití:
Sprej naneste 1-3 krát přímo na penis . Nechte působit po dobu 15 minut. Jakmile se sprej důkladně vsákne do kůže, začne působit.

Složení: Alcohol denat., Aqua, Glycerin,Phenoxyethanol, Menthol,  Propylene Glycol,  Ethylhexylglycerin,  Glucose,   lactic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,  Serine, Sodium Lactate, Sorbitol,  TEA-Lactate,  Trideceth-9, Urea, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citric Acid,  panax Ginseng Root Extract, Sodium Chloride, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,  Sodium Sulfate

Obsah: 50 ml


INTIMO